Įmonių rekvizitai, LT

Akorus Real Estate, UAB

Įmonių rekvizitai
Viso 79818 rezult. (0,021 sek.)

Akorus Real Estate, UAB rekvizitai

Įmonės kodas:
300531299
Adresas:
Konstitucijos pr. 15, LT-09319 Vilnius
Telefonas:
+370 655 93900
Faksas:
+370 656 02224
El. pašto adresas:
Tinklalapis:
http://www.akorus.com
Akorus Real Estate, UAB
Akorus Real Estate, UAB veiklos aprašymas
UAB Akorus Real Estate kasdieniu sunkiu darbu ir išskirtiniu dėmesiu kiekvienam klientui, siekia buti vertinama ir žinoma kaip patikima, kokybiškai dirbanti, stabili ir profesionali nekilnojamojo turto įmonė.

Misija. UAB Akorus Real Estate siekia didinti įmonės vertę, teikiant kokybiškas paslaugas, tobulinant kolektyvą ir kurti ilgalaikius, stabilius santykius su klientu.

Vertybės. Kokybė. Kiekvieną darbą atliekame ypatingai kokybiškai. Galime drąsiai teigti, kad esame kokybiškiausią paslaugą teikianti nekilnojamojo turto įmonė.

Patikimumas. Kokybiškai ir pareigingai teikdami paslaugas ir atlikdami darbus užsitarnavome klientų pasitikėjimą mumis ir kasdieną sunkiai dirbdami stengiamės tai išlaikyti.

Dėmesys klientui. Kiekvienas žmogus besikreipiantis į mus yra tikras, kad bus įdėta maksimaliai pastangų, kad surasti geriausia sprendimą.

Novatoriškumas. Jaunas, energingas ir novatoriškai dirbantis kolektyvas, kasdieną gali pasiūlyti vis naujų idėjų, sprendimų, kaip būti pirmais, greitesniais, geresniais.
Akorus Real Estate, UAB vykdo veiklą šiose srityse:
Akorus Real Estate, UAB vieta žemėlapyje
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2010-2024 © Imoniurekvizitai.lt - Lietuvos įmonių kodai, adresai, telefonai. Iškilo klausimų? Susisiekite telefonu 8 609 48288, darbo dienomis 9:00-17:00
RIPE LT - specializuoti interneto projektai. Buveinės adresas: Studentų 65, LT-51369 Kaunas, Lietuva (KTU regioninis mokslo parkas).
Visos teisės saugomos. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką portalo Imoniurekvizitai.lt sutikimą. Rašykite mums info[et]imoniurekvizitai.lt