Įmonių rekvizitai, LT

Gytstata, IĮ

Įmonių rekvizitai
Viso 79818 rezult. (0,021 sek.)

Gytstata, IĮ rekvizitai

Įmonės kodas:
300992677
PVM kodas:
LT100003778616
Adresas:
Melioratorių g. 30-15, LT-58104 Kėdainiai
Telefonas:
+370 638 33181
Faksas:
+370 347 51172
El. pašto adresas:
Tinklalapis:
http://www.gytstata.lt
Gytstata, IĮ
Gytstata, IĮ veiklos aprašymas
I.Į. GYTSTATA – įkurta 2007m. ir šiuo metu stipriai plečia savo veiklą ne tik Lietuvos respublikoje, bet ir už jos ribų. Mūsų įmonės specializacija - medinių karkasinių individualių namų statyba nuo pamatų iki raktų ir stato nuo gyvenamųjų namų, angarų iki lauko pavėsinių stoginių ir t.t. Taip pat dengiame šlaitinius stogus, rekonstruojame senus. Atliekami skardinimo darbai, plieno lakštų lankstymo darbai, nestandartinių skardos gaminių gamyba. Mūsų įmonėje dirba kvalifikuoti, turintys ilgametę darbo patirtį šioje srityje, darbuotojai. Kuriais galima didžiuotis ir garantuoti, kad darbai bus atlikti profesionaliai ir garantuos aukštą darbų kokybę.

Siekdami suteikti užsakovams kuo geresnes kainas ir paslaugų kokybę mes stengiamės modernizuoti gamybą moderniausiomis medienos apdirbimo technologijomis. Visą reikalingą medieną gaminame ir pasiruošiame patys, o tai lemia jos gerą kokybę ir patrauklią kainą.

Mes naudojame jau laiko patikrintas technologijas ir joms pritaikius naujausius specializuotus įrankius. Netaupome savo laiko, papildomų darbų kaštų ir visus namus statome nuo pradžios iki pilno įruošimo atsižvelgdami į kliento poreikius ir situacijas siekiant optimaliausių rezultatų ir parenkame koks toje situacijoje tinkamiausias namo statybos būdas: skydinis, karkasinis ar mišrus:. A) Statant skydinį jau statybų aikštelėje išvengiama tokių problemų kaip laiko taupymo sumetimais, oro klimato sąlygos. Taupesni darbų kaštai. B) Statant karkasinį namą Užsakovas gali sekti ir matyti visą technologinį namo statybos procesą, bei visus statybos etapus.. C) Visą laiką išlieka galimybė nepatikusias namo detales pakoreguoti tai yra – kartais piešinukuose, projektuose atrodo vienaip, o tikrovėje visai kitaip, tad laiku pastebėjęs užsakovas, kad projekte ne taip kaip norėtina galima rasti puikius kompromisus. (padidinti, pamažinti langus;pakoreguoti pertvarų atstumus ar net stogo nuolydžius). D) visa santechnika, elektros instaliacija, signalizacijos ir televizijos kabeliai sumontuojama statybos darbu metu sukavojant viską į sienų karkasus.

Mūsų siekis būti pripažintu lyderiu Lietuvos statybų rinkoje – įmone, teikiančia klientams kompleksines statybų paslaugas, naudojančia pažangiausias technologijas ir garantuojančia aukštą kokybę bei sutartus darbų atlikimo terminus. Siekiame būti labiausiai pageidaujamu statybų partneriu klientams.

Mūsų pranašumai:. 1.Didelė gamybos ir statybos patirtis. 2.Nusistovėję ryšiai su tiekėjais bei partneriais. 3.Stipri vadyba ir valdymo specialistai.. 4.Dėl puikių specialistų ir įmonės patirties užsakovai gauna aukščiausios kokybės statybos paslaugas. 5.Gera įmonės reputacija.

Galimybės:. 1.Galimybė atstovauti įvairius užsienio gamintojus Lietuvoje. 2.Galimybė būti lygiaverčiu konkurentu ir su užsienio kompanijomis
Gytstata, IĮ vykdo veiklą šiose srityse:
Gytstata, IĮ vieta žemėlapyje
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2010-2024 © Imoniurekvizitai.lt - Lietuvos įmonių kodai, adresai, telefonai. Iškilo klausimų? Susisiekite telefonu 8 609 48288, darbo dienomis 9:00-17:00
RIPE LT - specializuoti interneto projektai. Buveinės adresas: Studentų 65, LT-51369 Kaunas, Lietuva (KTU regioninis mokslo parkas).
Visos teisės saugomos. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką portalo Imoniurekvizitai.lt sutikimą. Rašykite mums info[et]imoniurekvizitai.lt