Įmonių rekvizitai, LT

Liusivita, UAB

Įmonių rekvizitai
Viso 79818 rezult. (0,021 sek.)

Liusivita, UAB rekvizitai

Įmonės kodas:
178989584
Adresas:
Įkalnės g. 3, Pabradė, LT-18175 Švenčionių r.
Telefonas:
+370 387 63243
Mobilus:
+370 652 39470
El. pašto adresas:
Liusivita, UAB
Liusivita, UAB veiklos aprašymas
UAB LIUSIVITA įsteigta 2002 m., kaip turgavietės veikla. Šeštadieniais nuo 4,00 mes laukiame pardavėjus ir pirkėjus ūkininkų turgavietieje adresu Įkalnės g. 3, Pabradėje, Švenčionių raj.

Nuo 2006 metu nauja veikla - buhalterinės apskaitos paslaugas smulkioms įmonėms. Kruopštus bei tikslus buhalterinės apskaitos tvarkymas – vienas iš pagrindinių įmonės sėkmės veiksnių. Mes gerbiame savo darbą, laikomės ( IFAC ) buhalterių profesionalų etikos kodekso nuostatų ir siekiame nepriekaištingos paslaugų kokybės. Buhalterinė apskaita bus tvarkoma mūsų biure, ( Vilniaus g. 10 Švenčionys) mes atstovausime Jūsų įmonei valstybinėje mokesčių inspekcijoje ir kitose valstybės institucijose. Jūs būsite užtikrinti, kad buhalterinė apskaita vedama teisingai ir galėsite užsiimti tiesioginiu savo verslu. Mes neskirstome savo klientų į mažus ir didelius. Kiekvienam iš Jūsų mes galime pasiūlyti labiausiai Jums tinkamą produktą už jums prieinama kaina.

Jūs išvengtumėte. Profesionalaus buhalterio paieškų. Darbo vietos kūrimo, darbuotojo mokymo išlaidų. Santykių su kontroliuojančiomis institucijomis. Nekils problemų dėl buhalterio atostogų, ligos, atleidimo iš darbo ar kadrų kaitos. Nereikės mokėti socialinio draudimo bei gyventojų pajamų mokesčių įmokų... . Buhalterinė apskaita apima tokias paslaugas.

Pirminių dokumentų apdorojimas. Pirminių dokumentų apskaita ir registravimas. Suminė / vienetinė sandėlio apskaita. Ilgalaikis turtas. Ilgalaikio turto apskaita. Eksploatacijos aktai. Nusidėvėjimo suvestinės ir kt.. Darbo užmokestis. Darbo užmokesčio apskaita. Atostoginių ir kitų išmokų darbuotojams skaičiavimas ir įtraukimas į apskaitą. Pažymos darbuotojams apie suskaičiuotą ir išmokėtą darbo užmokestį. Mokėjimo pavedimai. Vietinių mokėjimo pavedimų parengimas. Tarptautinių mokėjimo pavedimų parengimas. Mokėjimų vykdymas. Mokesčių skaičiavimas ir įtraukimas į apskaitą.. Ataskaitų kontroliuojančioms institucijoms rengimas ir pristatymas. Mėnesinės ir metinės mokesčių deklaracijos. Mėnesinės ir kitos SODROS ataskaitos. Kitos pažymos. Buhalterinės ataskaitos vadovui. Pelno (nuostolio) ataskaita. Skolų ataskaita. Balansas. Metinės finansinės ataskaitos. Kitos finansinės ataskaitos. Atskaitingų asmenų pinigų panaudojimo ataskaitos. Statistinės ataskaitos.
Liusivita, UAB vykdo veiklą šiose srityse:
Liusivita, UAB vieta žemėlapyje
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2010-2024 © Imoniurekvizitai.lt - Lietuvos įmonių kodai, adresai, telefonai. Iškilo klausimų? Susisiekite telefonu 8 609 48288, darbo dienomis 9:00-17:00
RIPE LT - specializuoti interneto projektai. Buveinės adresas: Studentų 65, LT-51369 Kaunas, Lietuva (KTU regioninis mokslo parkas).
Visos teisės saugomos. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką portalo Imoniurekvizitai.lt sutikimą. Rašykite mums info[et]imoniurekvizitai.lt