Įmonių rekvizitai, LT

Pepės Ilgakojinės mokyklėlė, Žinijos švietimo ir

Įmonių rekvizitai
Viso 79818 rezult. (0,021 sek.)

Pepės Ilgakojinės mokyklėlė, Žinijos švietimo ir mokymo centras, VšĮ rekvizitai

Įmonės kodas:
124016341
Adresas:
Vilniaus g. 22, LT-11346 Vilnius
Telefonas:
+370 5 2627924
Mobilus:
+370 600 22530
Faksas:
+370 5 2614005
El. pašto adresas:
Tinklalapis:
http://www.zinija.lt
Darbo laikas:
9:00-19:00
Pepės Ilgakojinės mokyklėlė, Žinijos švietimo ir mokymo centras, VšĮ
Pepės Ilgakojinės mokyklėlė, Žinijos švietimo ir mokymo centras, VšĮ veiklos aprašymas
Aštuonioliktus metus gyvuojanti ikimokyklinio amžiaus vaikų mokyklėlė, pavadinta švedų rašytojos Astridos Lindgren herojės Pepės Ilgakojinės vardu, kasmet mokosi 3 – 6 metų vaikai. Vaikai mokomi pagal diferencijuotas, atitinkančias jų amžių programas.

3 – 4 metų vaikams skirta aplinkos pažinimo programa parengta taip, kad pamokėlėse siekiama patenkinti vaiko troškimą pažinti jį supantį pasaulį, įsilieti į jį, būti jo dalimi. Kad vaikas geriau suprastų jį supantį pasaulį, siekiama jam sudaryti sąlygas jį pažinti po truputį ir per įvairią veiklą. Vaikas pamokėlių metu dainuodamas, mokydamasis eilėraščių, šokdamas, piešdamas, lipdydamas ir darydamas įvairius darbelius bei bendraudamas su mokytoja ir bendraamžiais geriau ir nuosekliau susipažįsta su aplinka, kuri jį supa kasdien ir taip patenkina savo smalsumą pažinti pasaulį.

Darbo dienomis.

3 - 4 metukų vaikams pamokėlės vyks 2 kartus savaitėje po 3 pamokėles. Kaina 156 Lt už mėnesį.

Šeštadieniais.

3 - 4 metukų vaikams pamokėlės vyks 1 kartą savaitėje, 3 pamokėlės. Kaina 120 Lt už mėnesį.

4 - 5 metų amžiaus vaikams skirta pasaulio pažinimo programa nukreipta padėti vaikui susivokti savyje, išmokti bendrauti su šalia esančiais žmonėmis, ugdyti pagarbos, tolerancijos jausmus. Visos temos orientuotos į dorovinių nuostatų ir vertybių ugdymą. Vaikai supažindinami su savo krašto geografija ir istorija, susipažįsta vieni su kitais. Mokysimės šnekamosios anglų kalbos, dainavimo, šokių, darbų ir dailės, vyks pasaulio pažinimo pamokėlės. Kiekvienam dalykui atskiros mokytojos.

Darbo dienomis.

4 - 5 metų vaikams pamokėlės vyks 3 kartus per savaitę. Du kartus savaitėje po 2 pamokėles ir vieną kartą 3 pamokėlės. Kaina 182 Lt mėnesiui.

Šeštadieniais.

4 - 5 metų vaikams pamokėlės vyks 1 kartą savaitėje, 4 pamokėlės. Kaina 140 Lt už mėnesį.

Kitakalbių vaikų darbo dienomis.

4 - 5 metų vaikams pamokėlės vyks 2 kartus savaitėje po 3 pamokėles. Kaina 160 Lt už mėnesį.

Kitakalbių vaikų šeštadieniais.

4 - 5 metų vaikams pamokėlės vyks 1 kartą savaitėje, 4 pamokėlės. Kaina 140 Lt už mėnesį.

5 - 6 metų amžiaus vaikams skirta pasaulio pažinimo programa nukreipta padėti vaikui susivokti savyje, išmokti bendrauti su šalia esančiais žmonėmis, ugdyti pagarbos, tolerancijos jausmus. Visos temos orientuotos į dorovinių nuostatų ir vertybių ugdymą. Vaikai supažindinami su savo krašto geografija ir istorija, susipažįsta vieni su kitais. Mokysimės šnekamosios anglų kalbos, dainavimo, šokių, darbų ir dailės, vyks pasaulio pažinimo pamokėlės. Kiekvienam dalykui atskiros mokytojos.

Darbo dienomis.

5 - 6 metų vaikams pamokėlės vyks 3 kartus per savaitę. Du kartus savaitėje po 2 pamokėles ir vieną kartą 3 pamokėlės. Kaina 182 Lt mėnesiui.

Šeštadieniais.

5 - 6 metų vaikams pamokėlės vyks 1 kartą savaitėje, 4 pamokėlės. Kaina 140 Lt už mėnesį.

Kitakalbių vaikų darbo dienomis.

5 - 6 metų vaikams pamokėlės vyks 2 kartus savaitėje po 3 pamokėles. Kaina 160 Lt už mėnesį.

Kitakalbių vaikų šeštadieniais.

5 - 6 metų vaikams pamokėlės vyks 1 kartą savaitėje, 4 pamokėlės. Kaina 140 Lt už mėnesį.

Ikimokyklinio ugdymo programa, skirta 6 metų vaikams, susideda iš kelių tarp savęs susijusių dalių. Pradedančiam lankyti I klasę vaikui reikalingas tam tikras kiekis žinių apie jį supantį pasaulį. Taikant įvairias darbo formas, metodus, sudaromos galimybės nelankantiems vaikų darželių vaikams integruotis į būsimą mokyklos aplinką. Mokyklėlėje vaikai turi galimybę išbandyti naujas veiklos formas bei pažinimo būdus, bendrauti su bendraamžiais, kaupti naują patirtį, tyrinėti, eksperimentuoti, mokytis matematikos pagrindų ir lietuvių kalbos rašto.Glaudus tėvų ir mokyklėlės bendradarbiavimas padeda ruošti vaiką tolimesniam mokymuisi. Priešmokyklinio ugdymo paskirtis –ugdyti savarankišką, aktyvų, smalsų, savo gebėjimais pasitikintį, pažinti ir mokytis norintį vaiką, sudaryti jam prielaidas toliau sėkmingai mokytis mokykloje.

Darbo dienomis.

6 metų vaikams pamokėlės vyks 3 kartus per savaitę po 3 pamokėlės. Kaina 220 Lt mėnesiui.

Šeštadieniais.

6 metų vaikams pamokėlės vyks 1 kartą savaitėje, 4 pamokėlės. Kaina 160 Lt už mėnesį.

Kitakalbių vaikų darbo dienomis.

6 metų vaikams pamokėlės vyks 2 kartus savaitėje, vieną dieną 3 ir kitą dieną 4 pamokėlės. Kaina 182 Lt už mėnesį.

Kitakalbių vaikų šeštadieniais.

6 metų vaikams pamokėlės vyks 1 kartą savaitėje, 4 pamokėlės. Kaina 160 Lt už mėnesį.

Muzikiniam vaikų lavinimui parengta programa siekiama ne tik lavinti jų muzikinę klausą, ugdyti artistiškumą, bet ir gerinti atmintį, išmokyti sutelkti dėmesį, kas ypač svarbu ruošiant vaiką mokyklai.

Anglų kalbos mokymo programa nukreipta šnekamosios anglų kalbos mokymui. Medžiaga perteikiama žaidimų forma, mokantis dainelių, eilėraščių, dialogo. Mokoma atsižvelgiant į psichologines mažųjų ypatybes, jų galimybes įsisavinti medžiagą.

Darbų ir dailės programa nukreipta formuoti vaikų vertybinę orientaciją, tenkinti vaiko saviraiškos poreikį. Piešimas, lipdymas, aplikacija praturtina vaikų gyvenimą, sudaro pačias palankiausias sąlygas ugdyti jų kūrybinius sugebėjimus ir estetinius jausmus.

Šokis - viena veiksmingiausių ir efektyviausių priemonių, visapusiškai ugdanti vaiką ir tenkinanti jo prigimtinį norą judėti, bendrauti su bendraamžiais, reikšti jausmus, kurti, siekti veiklos rezultato.

Rengiant programas kitakalbiams vaikams pagrindinis tikslas jų integravimas į lietuvių grupes ir tuo pačiu į lietuvišką visuomenę. Sudarant kalbos ugdymo turinį, vadovautasi lietuvių kalbos ugdymo samprata, kuri grindžiama partneryste, bendravimu, kalbos jausmo ugdymu, gebėjimu mėgdžioti. Svarbiausias dalykas mokant negimtosios kalbos yra kalbinė komunikacija, laisvas bendravimas, kurio metu formuojami klausymo ir kalbėjimo įgūdžiai.

Kiekviena mokyklėlės programa parengta atsižvelgiant į vaikų amžių. Sudarytos sąlygos natūraliai plėtotis vaiko kultūrai, jo poreikiams, interesams, nuostatoms. Programos skatina vaiką kaupti naują patirtį, išbandyti naujas veiklos formas bei pažinimo būdus, tyrinėti, eksperimentuoti, mokytis spręsti problemas.
Pepės Ilgakojinės mokyklėlė, Žinijos švietimo ir mokymo centras, VšĮ vykdo veiklą šiose srityse:
Pepės Ilgakojinės mokyklėlė, Žinijos švietimo ir mokymo centras, VšĮ vieta žemėlapyje
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2010-2024 © Imoniurekvizitai.lt - Lietuvos įmonių kodai, adresai, telefonai. Iškilo klausimų? Susisiekite telefonu 8 609 48288, darbo dienomis 9:00-17:00
RIPE LT - specializuoti interneto projektai. Buveinės adresas: Studentų 65, LT-51369 Kaunas, Lietuva (KTU regioninis mokslo parkas).
Visos teisės saugomos. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką portalo Imoniurekvizitai.lt sutikimą. Rašykite mums info[et]imoniurekvizitai.lt