Įmonių rekvizitai, LT

SPRENDIMŲ METAS, UAB

Įmonių rekvizitai
Viso 79818 rezult. (0,021 sek.)

SPRENDIMŲ METAS, UAB rekvizitai

Įmonės kodas:
302527666
PVM kodas:
LT100005502816
Adresas:
Naugarduko g. 72, LT-03203 Vilnius
Telefonas:
+370 633 38881
El. pašto adresas:
SPRENDIMŲ METAS, UAB
SPRENDIMŲ METAS, UAB veiklos aprašymas
UAB SPRENDIMŲ METAS specializuojasi keliose srityse ir pateikia rinkai ypatingai gerą kainos kokybės santykį turinčius produktus ir paslaugas. Pagrindinis mūsų dėmesys skiriamas klientui ir jo poreikių sprendimo kokybei.

KVS tai Kontaktų Valdymo Sistema. KVS padeda centralizuoti informaciją, koordinuoti darbuotojų veiksmus, išlaikyti klientų duomenų bazę, padeda optimizuoti ir padidina vadybininkų darbo efektyvumą.

SM TVS tai produktas skirtas įmonėms, organizacijoms ir asmenims norintiems greitai ir efektyviai valdyti savo interneto tinklapį. Nereikalauja jokių specialių žinių, paprasta kaip naudotis Word teksto redaktoriumi.

Mes pateikiame visiškai pilną sprendimą klientui, nereikia rūpintis jokiomis detalėmis, mes jomis pasirūpiname už Jus.

UAB SPRENDIMŲ METAS rūpinasi savo klientų gerove ir linki sėkmingesnio ir produktyvesnio darbo.

Taip pat sėkmingai veikia SM NT - prekyba nekilnojamuoju turtu, namais, butais. Teikiamos pirkimo - pardavimo, nuomos tarpininkavimo, bei problematiško nekilnojamojo turto konsultavimo vertinimo, įsiskolinimų ir kt. klausimais paslaugos. Glaudžiai bendradarbiaujame su Vilniaus notarų biurais, greitai ir efektyviai tvarkome visus dokumentus.
SPRENDIMŲ METAS, UAB vykdo veiklą šiose srityse:
SPRENDIMŲ METAS, UAB vieta žemėlapyje
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2010-2024 © Imoniurekvizitai.lt - Lietuvos įmonių kodai, adresai, telefonai. Iškilo klausimų? Susisiekite telefonu 8 609 48288, darbo dienomis 9:00-17:00
RIPE LT - specializuoti interneto projektai. Buveinės adresas: Studentų 65, LT-51369 Kaunas, Lietuva (KTU regioninis mokslo parkas).
Visos teisės saugomos. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką portalo Imoniurekvizitai.lt sutikimą. Rašykite mums info[et]imoniurekvizitai.lt